Dansk Access Forum
Forum start Forum start > Opret ny bruger
  Hjælp Hjælp  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind


Opret ny bruger


Forum-regler og retningslinjer

Som medlem af dette forum, er det vigtigt at du har kendskab de grundlæggende betingelser for medlemskab herunder.

Du må kun poste indhold i Dansk Access Forum hvis du accepterer forummets regler.

Registrering som medlem i dette forum kræver en minimal mængde oplysninger fra dig, hvoraf det meste er valgfrit. De oplysninger du angiver betragtes som offentlig information.

Regler for god takt og tone
Dette forum må ikke benyttes til at publicere materiale som er enten vulgært, ærekrænkende, chikanerende, hadefuldt, truende, overdrevent religiøst, seksuelt orienteret eller på nogen måde krænkende på andres privatliv.
Vi lægger meget vægt på at alle skal være her, tal pænt og respektfuldt - det vil helt sikkert blive gengældt.
Hvis du som medlem bliver bekendt med emner, meddelelser, signaturer eller bemærkninger som er stødende, så bedes du kontakte administrator via personlig besked eller e-mail.
Indhold som overtræder Dansk lov og ret, er ikke tilladt i dette forum. Ophavsretligt beskyttet materiale, der ikke ejes af dig selv må ikke postes i dette forum, henvisninger i form af URL (hyperlinks) er i stedet meget velkomne.
Emner som er postet med henblik på at tjene penge, eller for at promovere egne internetsider, direkte eller indirekte, accepteres ikke.

Ansvarsfraskrivelse
Et medlem er alene ansvarligt for indholdet af sine beskeder og meddelelser, det accepteres ligeledes ved tilmeldingen at holde dette forum og dets ejere skadesløse i forbindelse med ethvert krav baseret på uploadet materiale.
Excel-regneark.dk - den juridiske enhed bag Dansk Access Forum, forbeholder sig ret til at udlevere alle loggede oplysninger om medlemmer som måtte være impliceret i lovbrud, anklager eller søgsmål som følge af meddelelser i dette forum.

Dette forum er ikke ansvarligt for indholdet af postede meddelelser, og kan ikke kræves ansvarligt for fejl, unøjagtigheder eller urigtige oplysninger oplyst i dette forum. Administrator forbeholder sig ret til at slette enhver besked som ikke overholder forummets regelsæt.
Du kan til enhver tid ajourføre dig med forummets regelsæt på denne adresse: Regler for Dansk Access Forum


© 2013 - 2023 Dansk Access Forum - en del af Excel-regneark.dk