Dansk Access Forum
  Hjælp Hjælp  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind


Emne lukketIngen adgang - bruger ikke oprettet

 Besvar Besvar
Forfatter
KarstenS Se dropdown
Forum Begynder
Forum Begynder


Medlem: 12-04-2021
Status: Offline
Point: 1
Direkte link til dette indlæg Emne: Ingen adgang - bruger ikke oprettet
    Sendt: 12-04-2021 kl. 12:43
Hej Access folk

For små fem år siden lavede jeg en database, som skulle anvendes til projektstyring. Tanken var, at den skulle kunne bruges af flere burgere på en intranet platform, hvorfor jeg programmerede noget vba brugerstyring med adgang og rettigheder. 

Som jeg husker det, var metoden at sammenligne brugerens initaler fra windows login med initialer i tblUser ved en OnLoad command, hvor værdier var gemt som TempVar.

Kan windowsbrugeren ikke findes i tabellen, kommer der en info prompt hvor der står man skal oprettes som bruger og kontakte admin, der sjovt nok er undertegnet, hvorefter programmet lukkes.

Problemet er, at jeg nu står jeg og skal have fat i noget "gammel" data, men jeg kan ikke få adgang, da jeg har skiftet brugernavn siden da og som sagt selv er admin.

Jeg har overvejet om ikke det kunne løses ved at oprette en ny windows bruger med det gamle brugernavn, men det er lidt omstændigt, da det bliver via min arbejdscomputer, hvorfor jeg lige ville høre om der var nogle dygtige folk herinde, der har andre løsningsforslag.

Mvh
Til top



Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum tilladelser Se dropdown

© 2013 - 2024 Dansk Access Forum - en del af Excel-regneark.dk